ZONGULDAK / DEVREK - Gazi Ortaokulu

May

Okulumuz öğrencileri Din Kültürü Ögretmenleri Özge MEKİKOĞLU öncülüğünde hazirladiklari programla Ramazan ayina elveda dediler. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında tiyatro, Hacivat Karagöz, Ezgiler, Ramazan Gelenekleri konulu  gösteriler iki oturum halinde öğrencilerimize  sunuldu.

Okulumuz  Çok Amaçli Salonu'nda sergilenen gösteriye katılan öğrenciler gösteride, modern dünyada, yaşadığimiz toplumda manevi değeri olan bazı kavramların içinin nasıl boşaltıldığı ve hayata ne derecede etki ettiği eleştirisi yapıldığını, ayrıca bir ramazan, oruç, hoşgörü, yardimlaşma, dayanışma vb. kavramların ifade ettiği kavramlari nasıl anlaşilması, idrak edilmesi ve yaşanması gerektiğine dair bakış açısı sunulmaya çalışıldı.

Tüm ögrencilerimiz bu güzel ve candan hazırlıkları için tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda ramazan ayı çoşkulu bir şekilde geçiyor. Din Kültürü Öğretmenimiz Özge MEKİKOĞLU öncülüğünde en güzel ramazan panosu yarışması ile başlayan etkilnlikler, öğretmenlerimiz öncülüğünde ramazan kolisi kampanyası ile devam ediyor.

Bu ayın güzelliklerinin bir ömür sürmesi dileğiyle tüm öğretmen ve öğrencilerimize kolaylıklar diliyoruz.